top of page

Psihologia & Consilierea

Se adresează unor probleme de comportament sau emoţionale. Sunt persoana care te va asista şi îţi va oferi puncte de reper. Te voi ajuta in rezolvarea problemelor. Deci, ca psiholog nu îţi voi da soluţii salvatoare sau miraculoase. 

Vestea bună: vei ajunge să înfrunţi și să rezolvi situațiile de care fugeai altă dată.

Poţi veni în birou cu un sentiment de descurajare, cu senzaţia că nu mai poţi duce singur toate grijile sau că nu te mai descurci. Împreună cu mine vei defini ceea ce te nemulţumeşte în mod real.

 

Este absolut alegerea ta ce vrei să îmi împărtăşeşti, nu e cazul să îmi spui detalii intime, dacă nu vrei. Un practician bun îţi oferă mereu şansa de a te exprima aşa cum vrei sau poate lucra fără să cunoască detaliile conținutului.

Ceea ce se discută între client și psiholog rămân strict confidențiale, exact ca la preot, unde ceea ce se discută intră în confidenţialitate absolută. Singura diferenţă este că psihologul se află sub consecinţele legii penale, iar preotul sub incidenţa legii divine.

Cel mai important, în momentul în care alegi un psiholog, este gradul de confort pe care îl ai în raport cu el, sau ea, ca persoană.

bottom of page